Sfaturi pentru o întâlnire impresionantă

Sfaturi pentru o întâlnire impresionantă

Primul bilet către inima unei persoane este prima întâlnire. Prima întâlnire este întotdeauna importantă, deoarece este locul în care renunți la prima impresie și, cel mai important, joacă un rol important pentru a determina dacă această relație va funcționa sau nu.

Oricât de uimitoare este povestea, dacă introducerea nu a reușit să atragă atenția cititorilor, nimeni nu o va citi pentru că nimănui nu îi place să-și piardă timpul. Relația funcționează și în acest fel.

Îmbracă-te bine pentru întâlnire.

Purtarea unei rochii atunci când faceți o excursie vă va strica starea de spirit și data. Alegeți îmbrăcăminte care vă va face să vă simțiți confortabil. Dacă mergi la un restaurant frumos din oraș, hainele tale elegante sunt perfecte. Pentru majoritatea activităților, totuși, aveți nevoie de blugi și o cămașă potrivită. De asemenea, nu te îmbrăca.

Știu cum te simți, vrei să arăți perfect pentru întâlnirea ta și să încerci foarte mult să te îmbraci pentru a-i impresiona. Cu toate acestea, cel mai bine este să vă îmbrăcați în funcție de evenimentul la care urmează. Imaginați-vă dacă băieții doresc un pic și sunteți în costum sau tocuri înalte, ar fi super ciudat pentru amândoi. Sunt destul de sigur că nu îl vei impresiona pentru asta.

Alegeți un loc ideal de întâlnire.

De multe ori se așteaptă ca tipul să aleagă locul, dar nu vă fie teamă să oferiți sugestii. Discutați despre locațiile pe care le veți bucura amândoi. Luați în considerare alegerea unui loc sau activitate care ameliorează o parte din presiunea de a vorbi.

Unele idei de întâlnire includ bowling, o drumeție și picnic într-un parc, un tur al galeriei de artă sau mersul la grădina zoologică.
Mulți oameni aleg o cină și un film, dar este adesea dificil să menții o conversație atât de mult timp.
Nu întârzia.

 

Aceasta este o regulă obișnuită, dar mulți oameni încă nu reușesc să o facă. Nimănui nu-i place să-și petreacă timpul așteptând și întârzierea este pur și simplu lipsită de respect. Acordați-vă suficient timp pentru a vă pregăti și încercați să ajungeți la locația cu 10-15 minute mai devreme. Dacă întârzii, asigură-te că dai un apel sau un mesaj pentru întâlnire, astfel încât să poată merge la o cafenea sau să găsească unde să stea în timp ce te așteaptă.

Nu vorbiți despre relația trecută.

Fie să întrebi sau să vorbești despre ele sunt un mare „NU-NU”. Este ceva foarte personal de întrebat la o primă întâlnire, deoarece nu sunteți sigur dacă întâlnirea dvs. este confortabilă pentru a vorbi despre asta. Dacă vorbești despre fostul tău, s-ar putea să-ți lași întâlnirea cu o impresie că încă nu ai mers mai departe.

Nu te îmbăta prea mult.

Dacă nu te poți controla când ești beat, sunt destul de sigur că știi ce să faci. De asemenea, este întotdeauna plăcut să aveți o minte ascuțită pentru a vă aminti toate lucrurile care s-au întâmplat la primele întâlniri, astfel încât să puteți începe să vă bazați pe amintiri și subiecte despre care să vorbiți la următoarea dvs. întâlnire.

Oferiți-vă să împărțiți factura.

Dacă sunteți un tip și vă simțiți confortabil să plătiți factura, este foarte plăcut pentru voi. Dar pentru doamne, nu stați doar acolo și așteptați-vă ca oamenii să vă plătească masa, este întotdeauna plăcut să oferiți ajutor la factură! Arată că ești o persoană prietenoasă și considerabilă. Desigur, dacă tipul insistă să plătească, lasă-i să facă treaba și să nu se certe.

Nu te concentra pe a vorbi despre tine.

Cui nu iubește să înțeleagă? Datele ar trebui să fie o șansă pentru voi, băieți, să știți mai multe despre ceilalți înainte de a intra într-o relație (sau prietenie, hopa) Deci, dacă nu puteți ajuta să vă blablabla despre dvs., veți lăsa impresia că nu sunteți interesat de datele dvs. .

Amintiți-vă întotdeauna că nu este o comedie de stand-up, ci o CONVERSĂ. Încercați să vă întrebați datele despre interesele, locurile de muncă și hobby-urile lor, nimic prea serios și personal !. În timpul întâlnirii, nu încercați prea mult să impresionați, fiți voi înșivă, dar nu uitați niciodată să scoateți în evidență partea amuzantă a voastră umorul este esențial în fiecare primă întâlnire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *