Sfaturi pentru întâlniri pentru a găsi iubirea adevărată

Sfaturi pentru întâlniri pentru a găsi iubirea adevărată

Ghici că ai fost în relații care nu au fost pentru tine, tot simți că nu ai găsit persoana potrivită. Ești singur și cauți dragoste? Ți-e greu să întâlnești persoana potrivită?

Când întâmpinați probleme la găsirea unei conexiuni de dragoste, este prea ușor să vă descurajați sau să vă dedicați concepțiilor distructive din societate despre întâlniri și relații.

Viața într-o relație elimină singurătatea și adesea aduce bucurie vieții oamenilor. asta nu înseamnă că viața ca persoană singură este un limb. Viața ca o persoană singură oferă multe recompense, cum ar fi libertatea de a-ți urmări propriile hobby-uri și interese, să înveți cum să te bucuri de propria companie și să apreciezi momentele liniștite ale singurătății.

Cu toate acestea, dacă sunteți gata să vă împărtășiți viața cu cineva și doriți să construiți o relație durabilă, care merită, viața ca o persoană singură poate părea și frustrantă.

Pentru mulți dintre noi, bagajul nostru emoțional poate face ca găsirea partenerului romantic potrivit să fie o călătorie dificilă. Poate ai crescut într-o gospodărie în care nu exista un model de relație solidă și sănătoasă și te îndoiești că așa ceva există chiar. Sau poate istoria dvs. de întâlniri constă în amintiri proaste și scurte scurte și nu știți cum să faceți ca o relație să dureze.

Ați putea fi atras de tipul greșit de persoană sau puteți continua să faceți aceleași alegeri proaste din nou, din cauza unei probleme nerezolvate din trecutul dvs. Sau poate nu vă puneți în cele mai bune medii pentru a întâlni persoana potrivită sau, atunci când faceți acest lucru, nu vă simțiți suficient de încrezători.

Oricare ar fi cazul, îți poți depăși obstacolele. Chiar dacă ați fost ars în mod repetat sau ați avut o experiență slabă atunci când vine vorba de întâlniri, aceste sfaturi vă pot ajuta să vă puneți pe calea spre a găsi o relație sănătoasă și iubitoare care să dureze.

Ce este o relație sănătoasă?
O relație sănătoasă este atunci când doi oameni dezvoltă o conexiune bazată pe:
Respect reciproc
Încredere
Onestitate
A sustine
Corectitudine / egalitate
Identități separate
Comunicare buna
Un sentiment de veselie / dragoste
Luați în considerare ceea ce este cu adevărat important

Distingeți ce doriți și ce aveți nevoie într-un partener. Dorințele sunt negociabile, nevoile nu.

Dorințele includ lucruri precum ocupația, intelectul și atributele fizice, cum ar fi înălțimea, greutatea și culoarea părului. Chiar dacă la început anumite trăsături par de o importanță crucială, de-a lungul timpului vei constata adesea că ți-ai limitat inutil alegerile. De exemplu, poate fi mai important să găsiți pe cineva care:

 

Mai curioasă decât extrem de inteligentă. Oamenii curioși tind să crească mai deștepți în timp, în timp ce cei care sunt strălucitori pot dispărea intelectual dacă le lipsește curiozitatea.
Mai degrabă senzual decât sexy.
Mai degrabă grijuliu decât frumos sau frumos.
Un pic mai misterios decât plin de farmec.
Mai umoristic decât bogat.
De la o familie cu valori similare cu a ta, mai degrabă decât de la cineva dintr-un anumit mediu etnic sau social.

 

Nevoile sunt diferite de dorințele în care nevoile sunt acele calități care contează cel mai mult pentru tine, cum ar fi valorile, ambițiile sau obiectivele din viață. Probabil că acestea nu sunt lucrurile pe care le puteți afla despre o persoană privind-o pe stradă, citindu-i profilul pe un site de întâlniri sau partajând un cocktail rapid la un bar înainte de ultimul apel.

Ce ți se pare potrivit?

Când căutați o iubire durabilă, uitați ceea ce arată bine, uitați ceea ce credeți că ar trebui să fie corect și uitați ceea ce prietenii, părinții sau alte persoane cred că este corect și întrebați-vă: Relația se simte bine pentru mine?

Sfat de întâlnire

1: Păstrați lucrurile în perspectivă

Nu vă faceți din căutarea unei relații centrul vieții voastre. Concentrați-vă pe activitățile de care vă bucurați, cariera, sănătatea și relațiile cu familia și prietenii. Când vă concentrați pe a vă menține fericiți, aceasta vă va menține viața echilibrată și vă va face o persoană mai interesantă atunci când întâlniți pe cineva special.

Amintiți-vă că primele impresii nu sunt întotdeauna fiabile, mai ales când vine vorba de întâlniri pe internet. Este nevoie întotdeauna de timp pentru a cunoaște cu adevărat o persoană și trebuie să experimentați faptul că sunteți cu cineva într-o varietate de situații. De exemplu, cât de bine rezistă această persoană sub presiune atunci când lucrurile nu merg bine sau când sunt obosite, frustrate sau înfometate?

Fii sincer cu privire la propriile defecte și neajunsuri. Toată lumea are defecte și, pentru ca o relație să dureze, vrei ca cineva să te iubească pentru persoana care ești, nu pentru persoana pe care ai vrea să o fii sau pentru persoana pe care cred că ar trebui să o faci.

În plus, ceea ce considerați că este un defect poate fi de fapt ceva ce o altă persoană consideră ciudat și atrăgător. Eliminând orice pretenție, o veți încuraja pe cealaltă persoană să facă același lucru, ceea ce poate duce la o relație cinstită și mai satisfăcătoare.

Sfat 2: Construiți o conexiune autentică

Jocul de întâlniri poate fi un nerv nervos. Este firesc să vă faceți griji cu privire la modul în care veți întâlni și dacă întâlnirea dvs. vă va plăcea sau nu. Dar, indiferent cât de timid sau de incomod social te simți, poți să-ți depășești nervii și conștiința de sine și să creezi o conexiune excelentă.

Concentrați-vă spre exterior, nu spre interior. Pentru a combate nervii de la prima întâlnire, concentrați-vă atenția asupra a ceea ce spune și face întâlnirea dvs. și a ceea ce se întâmplă în jurul vostru, mai degrabă decât pe gândurile dvs. interne. A rămâne pe deplin prezent în acest moment vă va ajuta să vă îndepărtați mintea de griji și nesiguranțe.

Fii curios. Când sunteți cu adevărat curioși cu privire la gândurile, sentimentele, experiențele, poveștile și opiniile altcuiva, se arată – și vă vor plăcea pentru asta.

Veți găsi mult mai atractiv și mai interesant decât dacă vă veți petrece timpul încercând să vă promovați la întâlnire. Și dacă nu vă interesează cu adevărat întâlnirea, nu are prea mult rost să continuați relația.

Fii autentic. Arătarea interesului pentru ceilalți nu poate fi falsificată. Dacă doar vă prefaceți că ascultați sau că vă pasă, data dvs. va începe. Nimanui nu-i place sa fie manipulat sau placat.

Mai degrabă decât să vă ajute să vă conectați și să faceți o impresie bună, eforturile dvs. vor cădea foarte probabil înapoi. Dacă nu sunteți cu adevărat interesați de întâlnirea dvs., nu are prea mult rost să continuați relația.

Fiți atenți. Faceți un efort pentru a asculta cu adevărat pe cealaltă persoană. Acordând o atenție deosebită ceea ce spun, fac și modul în care interacționează, îi veți cunoaște rapid. Lucrurile mici merg mult, cum ar fi amintirea preferințelor cuiva, a poveștilor pe care ți le-au spus și a ceea ce se întâmplă în viața lor.

Puneți smartphone-ul departe. Nu puteți cu adevărat să acordați atenție sau să creați o conexiune autentică atunci când faceți multitasking. Comunicarea nonverbală – gesturi subtile, expresii și alte indicii vizuale – ne spune multe despre o altă persoană, dar sunt ușor de ratat dacă nu sunteți conectat.

Sfatul 3: puneți o prioritate pe distracție

Întâlnirile online, evenimentele de single și serviciile de potrivire precum întâlnirile rapide sunt plăcute pentru unii oameni, dar pentru alții se pot simți mai mult ca niște interviuri de înaltă presiune. Și orice ți-ar putea spune experții în matrimoniale, există o mare diferență între a găsi cariera potrivită și a găsi dragoste durabilă.

În loc să răsfoiți site-urile de întâlniri sau să vă petreceți în barurile de preluare, gândiți-vă la timpul dvs. ca la o singură persoană ca la o oportunitate excelentă de a vă extinde cercul social și de a participa la noi evenimente. Faceți distracția să vă concentrați.

Urmărind activități de care vă bucurați și plasați-vă în medii noi, veți întâlni oameni noi care împărtășesc interese și valori similare. Chiar dacă nu găsești pe cineva special, totuși te-ai fi distrat și poate ți-ai legat și noi prietenii.

Gelozie cu privire la interesele exterioare. Unui partener nu îi place celălalt să petreacă timp cu prietenii și membrii familiei în afara relației.

Controlul comportamentului. Există dorința unei persoane de a o controla pe cealaltă și de a o împiedica să aibă gânduri și sentimente independente.

Relația este exclusiv sexuală. Nu există niciun interes pentru cealaltă persoană, în afară de cel fizic. O relație semnificativă și satisfăcătoare depinde de mai mult decât de sexul bun.

Nici o dată la unu. Un partener vrea doar să fie alături de celălalt ca parte a unui grup de oameni. Dacă nu doriți să petreceți timp de calitate singur cu dvs., în afara dormitorului, aceasta poate însemna o problemă mai mare.

Sfatul 6: abordați problemele de încredere

Încrederea reciprocă este piatra de temelie a oricărei relații personale strânse. Încrederea nu se întâmplă peste noapte; se dezvoltă în timp pe măsură ce conexiunea dvs. cu o altă persoană se aprofundează. Cu toate acestea, dacă sunteți cineva cu probleme de încredere – cineva care a fost trădat, traumatizat sau abuzat în trecut sau cineva cu o legătură de atașament nesigură – atunci s-ar putea să vă fie imposibil să aveți încredere în alții și să găsiți dragoste durabilă.

Dacă aveți probleme de încredere, relațiile dvs. romantice vor fi dominate de frică – frica de a fi trădat de cealaltă persoană, frica de a fi dezamăgiți sau frica de a vă simți vulnerabili.

Dar este posibil să înveți să ai încredere în ceilalți. Lucrând cu terapeutul potrivit sau într-un cadru de susținere a terapiei de grup, puteți identifica sursa neîncrederii dvs. și puteți explora modalități de a construi relații mai bogate și mai satisfăcătoare.

Sfatul 7: Hrănește-ți relația în devenire

Găsirea persoanei potrivite este doar începutul călătoriei, nu destinația. Pentru a trece de la întâlnirile întâmplătoare la o relație angajată, iubitoare, trebuie să întreții această nouă legătură.

Pentru a vă hrăni relația:

Investiți în ea. Nicio relație nu va funcționa fără o atenție regulată și, cu cât investiți mai mult unul în celălalt, cu atât veți crește mai mult. Găsiți activități de care vă puteți bucura împreună și vă angajați să petreceți timpul pentru a participa la ele, chiar și atunci când sunteți ocupat sau stresat.

Comunică deschis. Partenerul tău nu este un cititor de minte, așa că spune-le ce simți. Când vă simțiți amândoi confortabili în a vă exprima nevoile, temerile și dorințele, legătura dintre voi va deveni mai puternică și mai profundă.

Rezolvați conflictul luptând corect. Indiferent de modul în care abordați diferențele dintre relația dvs., este important să nu vă temeți de conflicte. Trebuie să vă simțiți în siguranță pentru a exprima problemele care vă deranjează și pentru a putea rezolva conflictul fără umilință, degradare sau insistând să aveți dreptate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *