Principiile întâlnirilor online – Rămâi în siguranță Întâlnirile online

Întâlnirile online sunt o activitate plină de prădători și escroci care nu înseamnă că nu întâlnești oameni buni, au existat oameni care s-au întâlnit pe acele platforme, care au ajuns să găsească dragoste și să se căsătorească.

În aceeași măsură în care căutați dragoste, trebuie să fiți conștienți de faptul că oamenii falși se află și în acele platforme. Acest articol vă va arăta principiile întâlnirilor online pentru a vă ghida cu privire la modul de a face față persoanelor pe care le întâlniți online.

Feriți-vă de escrocherii.

capcană furioasă. „Dacă sunteți în contact cu cineva care cere bani sau pretinde că lucrează în străinătate și nu puteți accesa contul lor bancar – și, prin urmare, are nevoie ca dvs. să acționați ca legătură pentru finanțele lor – aveți grijă”, spune Mehr.

De asemenea, asigurați-vă că păstrați toate comunicările de pe site. “Escrocii încearcă să ia comunicarea offline pe teritoriul personal. Sunteți mai protejat dacă rămâneți în comunicarea site-ului”, spune Daily.

NU dezvălui multe informații private

Nu vă îndrăgostiți de conexiunea uimitoare pe care o purtați doar cu oricine online. Nu dezvălui informațiile tale personale nimănui pe care îl întâlnești online. Nu fi umbrit de revărsarea emoțiilor.

Deși s-ar putea să vă familiarizați rapid cu cineva pe internet și să simțiți că îl cunoașteți, încă nu puteți avea încredere în ei.

Amintiți-vă că escrocii sunt profesioniști în manipulare și vor fi inteligenți cu privire la modul în care cer informațiile dvs. personale. Nu vă îndrăgostiți, deoarece ar putea să-l folosească pentru a vă înșela sau a vă șantaja.

NU cădea în capcana unei povești întristate

Nu căutați niciodată pentru vreo poveste întristată de la un corp online. O tactică obișnuită pe care o folosesc escrocii este ca aceștia să spună un fel de poveste tristă care te va face să-ți pară rău pentru ei, s-ar putea să fii împins să le trimiți bani și exact asta vor.

Vorbiți întotdeauna deschis despre persoanele cu care vorbiți online cu prietenii și familia, deoarece acestea vă pot ajuta să vedeți dacă ceva pare suspect și vă pot ajuta să urmați practici de întâlnire online sigure.

Emoțiile s-ar putea să vă umple mintea că nu puteți lua decizii solide pe cont propriu.

Feriți-vă de solicitările de bani

Acesta este cel mai frecvent eveniment fraudulos în întâlnirile online. Dacă persoana cu care vorbiți online vă solicită datele bancare sau o sumă de bani, opriți imediat toate comunicările cu persoana respectivă. Vor să-ți fure banii și să fugă.

De ce ar trebui cineva să împrumute bani de la cineva pe care nu l-a mai întâlnit până acum? Unde se întâmplă așa ceva. Nu există niciun motiv pentru care cineva să vă ceară bani sau informații financiare, indiferent de motivul pe care îl oferă.

Păstrați întotdeauna confidențialitatea informațiilor despre bancă și cont. Nu dezvăluiți nimănui numărul dvs. de securitate socială. De asemenea, este important să acordați prioritate întotdeauna utilizării site-urilor de întâlniri online sigure, cunoscute pentru verificarea strictă a membrilor.

Cel mai probabil vor încerca mai întâi să construiască un raport cu dvs., să vă cunoască în același mod ca și alți furnizori de date pe internet și apoi să vă ceară bani după ce au stabilit o relație online cu dvs. Nu vă îndrăgostiți, sunt escroci.

Spuneți cuiva că veți întâlni data dvs. online

Dacă sunteți de acord să mergeți la o întâlnire, faceți bine să informați cel puțin doi prieteni apropiați despre asta. De asemenea, anunțați-i locația. Nu există niciun rău dacă îi spui unui prieten apropiat sau unui membru al familiei unde și când mergi la întâlnirea pe internet.

Acest lucru îi va anunța unde se află în cazul în care lucrurile nu merg bine. Dacă la data lucrurilor începe să meargă prost, puteți trimite și un mesaj text sau o notă vocală, dacă este posibil să faceți acest lucru în aceste circumstanțe.

Este ușor să vă implicați într-adevăr cu cineva online, deoarece sunteți atât de implicat personal și, prin urmare, judecata dvs. este întunecată.

De aceea, este logic să discutați interacțiunea dvs. online cu un prieten sau un membru al familiei doar pentru a menține o perspectivă externă neutră a întregii ituații.

Alegeți un loc public pentru primele dvs. întâlniri.

Asigurați-vă că prima întâlnire este într-un spațiu public în care securitatea dvs. este garantată. Acest lucru vă va ajuta să observați și să cunoașteți tipul de persoană care este. Ei spun că prima impresie contează, poți să știi o mână de lucruri despre ei la prima întâlnire.

dacă ceva se simte greșit, probabil că este. Dacă din orice motiv, persoana cu care vorbești online te face să te simți neliniștit, renunță la orice contact. Pur și simplu nu merită riscul. Aveți încredere în intestinul dvs. – în general, este întotdeauna corect.

A fi înconjurat de oameni înseamnă că șansele să se întâmple ceva rău sunt mult mai mici. Dacă persoana cu care vorbiți online pare reticentă să se întâlnească într-un loc public, ar trebui să fie un steag roșu pentru dvs. și să nu acceptați niciodată să o întâlniți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *