Cum să reaprindeți scânteia în relația voastră plictisitoare

Relațiile pot deveni plictisitoare, nu vă înșelați este pentru un rău augur. Este un fenomen natural și este lăsat pe ambele părți să recunoască faptul că va veni un moment în care relația își va pierde scânteia și va lucra spre restabilirea ei.

Cum să reaprindeți scânteia în relația voastră plictisitoare

Cred că relația ta a ajuns la acel moment în care romantismul și afecțiunea s-au redus, vibrațiile și energia sunt lente. Acest articol vă va arăta cum puteți reaprinde focul în relația voastră.

Replicați-vă primele date

Vă amintiți la începutul relației voastre, când focul era fierbinte ca un furnal. Dorința unul față de celălalt era deasupra acoperișului. Încercați să reproduceți datele și activitățile cu care ați fost implicați în acea perioadă.

Dacă, la primele tale întâlniri, ai participat la un spectacol de dans, ai mâncat la trei restaurante anume și ai urmărit un anumit film, ai văzut aceeași echipă de dans, ai mâncat la aceleași restaurante și ai închiriat același film.

Acesta este un efect de abordare, deoarece poate declanșa sentimentele și atmosfera care au prevalat în aceste zile.

Vezi și – 5 moduri de a recâștiga încrederea într-o relație ruptă
Surprindeți-vă reciproc

Îți poți surprinde partenerul cu un cadou. Cu siguranță puteți condimenta o relație plictisitoare cu surprize. Aduceți-le ceea ce au cerut dacă vă puteți permite sau obțineți-le ceea ce știți că le va plăcea

Nimeni nu este prea bătrân pentru surprize, nu trebuie să fie un cadou, puteți face o masă de cinci stele și le puteți trata cu o cină la lumina lumânărilor, cu un winr dorit. Puteți veni cu orice alt lucru pe care știți că-i va place partenerului.

Nu trebuie să ieșiți doar pentru a vă îmbrăca frumos. Pregătiți o cină frumoasă pentru soț / soție și îmbrăcați-vă frumos. Pune-ti niste ruj si parfum.

Dress Sexier – Rochie pentru partenerul tău

O modalitate de a condimenta lucrurile într-o relație este să te îmbraci puțin mai sexy. Există o cămașă sau o rochie preferată în care să-ți vadă cu adevărat celălalt semnificativ? Sau poate chiar și o anumită culoare despre care ei cred întotdeauna că îți pare măgulitoare.

Poartă-i parfumul preferat Încercați să purtați o parte din parfumul ei preferat sau parfumul său preferat. Nimic nu pornește simțurile asemănător simțului mirosului și acel miros persistent va lăsa cu siguranță o impresie de durată până la punctul în care veți fi înconjurați unul de celălalt.

Au o întâlnire ca nimeni altul

Lucrul unei întâlniri magice pe care îl poți merge cu partenerul tău. Au o întâlnire care este complet diferită de oricare altul pe care l-ați avut. Surprindeți-l pe celălalt cu o întâlnire specială într-un loc minunat sau o excursie aleatorie de o zi într-un fantastic.

Puteți să vă ștergeți programul și să faceți o călătorie rapidă de weekend doar cu dvs. și cu partenerul dvs. Uneori, cu toate treburile și copiii, uităm cum să ne răsfățăm și să facem acest lucru și pentru partenerii noștri. Acest lucru poate face ca flacăra să moară, așa că întotdeauna alegeți timpul pentru a merge la întâlniri și excursii cu partenerul dvs.

Creați o atmosferă romantică

Atmosferă romantică Configurați un living sau un dormitor cu tonul potrivit. Opriți luminile, puneți puțin muzică și petreceți puțin timp împreună. Doar voi doi singuri.

Puteți viziona împreună un film romantic și apoi puteți discuta despre film cu partenerul dvs. referindu-vă la relația dintre voi. Acest lucru vă poate ajuta să vă reamintiți băieților rolurile romantice pe care le-ați pierdut.

Vezi – 5 moduri de a restabili relația cu partenerul tău înșelător

Condimentează-ți timpul sexual

Și sexul poate deveni plictisitor, așa că trebuie să găsiți o modalitate de a-l condimenta. Găsiți o modalitate de a fi imprevizibil în pat. Dacă viața ta sexuală a fost ușoară și blândă, poți încerca sexul cu mai multă intensitate. Nu neglija niciodată sexul în relația ta.

Nu fi ocupat până la punctul în care îți neglijezi rolurile matrimoniale. Dacă partenerul tău iubește sexul, asigură-te că le dăruiești din abundență. Încercați o nouă poziție sexuală și o comunicare în timpul sexului. De asemenea, anunțați partenerul dvs. ce vă oferă cel mai bine plăcere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *