8 sfaturi solide pentru o relație dulce în 2020

4 Way to Light Up Your Relationship

8 sfaturi solide pentru o relație dulce în 2020

Este un lucru bun să găsești dragoste, menținerea unei relații dulci cu partenerul tău necesită mai multă muncă decât un sentiment. Necesită o cantitate remarcabilă de învățare și implementare. Dacă doriți să adoptați o abordare proactivă pentru crearea și construirea unei relații bune cu partenerul dvs., iată 8 sfaturi care vă pot ajuta.

Respect.

Apreciați-vă partenerul, nu folosiți familiaritatea pentru a-l lipsi de respect. Respectați opiniile, emoțiile, principiile și credințele lor care pot fi diferite de ale voastre. Arată-i partenerului tău că ești matur și deschis la minte. Fiți atenți și învățați să acceptați lucruri noi și fiți suficient de umili pentru a vă adapta la fericirea și creșterea relației voastre.

 

Fără jocuri de vină.

Atribuirea vina atunci când vă certați nu va face decât să vă strice relația. Deci, pe cât posibil, evitați să vă dați vina unul pe altul și treceți la situație ca parteneri. Chiar și în mijlocul haosului și al necazurilor, fii liniștit și nu-ți reproșa partenerul.

 

Lasă note dulci.

Mergeți la modă veche și scrieți note romantice pentru partenerul dvs., treceți-o prin ușă sau lăsați-o acolo unde o va vedea. Acest lucru le lasă amintiri profunde să le prețuiască. Micile mișcări de acest fel pot ajuta la întărirea afecțiunii.

Căutați să înțelegeți … nu sunteți de acord.

Ușor în concepție, dificil în aplicare. Conversațiile se îndreaptă rapid spre argumente atunci când suntem investiți în a-i auzi pe partenerul nostru recunoscând că am avut dreptate sau când intenționăm să-i schimbăm opinia.

Alegeți să abordați o conversație ca o oportunitate de a înțelege perspectiva celorlalți semnificativi, spre deosebire de a aștepta ca aceștia să accepte. Din această perspectivă, avem un dialog interesant și prevenim o lovitură sau o frustrare persistentă.

Comunica

Vorbește cu partenerul tău despre sentimentele tale. Puneți întrebări și ascultați răspunsurile lor. Dacă ești supărat, spune asta – nu-l face pe partenerul tău să încerce să-și dea seama ce se întâmplă. A vorbi prin probleme creează încredere și vă întărește relația. Și nu este vorba doar despre cum să faci față problemelor tale – nu uita să le anunți când ceva ce fac te face fericit. frustrare persistentă.

Complimente

Luați timp pentru a observa diferite lucruri, cum ar fi ținuta pe care a ales-o partenerul dvs., modul în care o machiază sau spuneți-i că vă place noua lui tunsoare. Totuși, complimentele nu trebuie să fie doar fizice. Puteți, de asemenea, să-i complimentați partenerului pentru obținerea de note bune la școală, pentru promovarea la locul de muncă sau să-i spuneți partenerului cât de mult îi admirați curajul emoțional.

 

Faceți-vă scuzele să conteze.

Se înțelege bine că a-ți cere scuze este un lucru bun, dar are un impact real doar când spui. A spune lucruri precum „Îmi pare rău că te simți așa” sau „Îmi pare rău că o vezi așa” este o pierdere de timp și de respirație. Chiar dacă nu sunteți de acord că acțiunea dvs. a fost greșită, nu veți argumenta niciodată cu succes un sentiment.

Acceptați că partenerul dvs. se simte rănit și, din acest loc, o scuză reală poate avea un impact semnificativ. Când îți iubești partenerul și îl rănești (intenționat sau nu), poți să îți ceri întotdeauna legitim scuze pentru durerea pe care ai provocat-o, indiferent de perspectiva ta asupra a ceea ce ai făcut sau nu.

Sunteți acum, oficial înarmați cu o rutină de exerciții cuprinzătoare pentru a vă remodela pe deplin relația. Tăiați grăsimea și construiți-vă cea mai tare relație pe viață!

Păstrați-l sexy.

Ce s-ar putea schimba în relația dvs. dacă atât dvs., cât și partenerul dvs. v-ați angajat să creșteți comportamentele pe care fiecare le considerați sexy și să le limitați pe cele care nu sunt? Gândiți-vă la aceasta în cea mai largă formă. „Sexy” se poate referi cu siguranță la preferințele dormitorului, dar reprezintă, de asemenea, ceea ce ne entuziasmează despre partenerul nostru în viața de zi cu zi.

A se vedea, de asemenea, – Sfaturi pentru întâlniri pentru a găsi iubirea adevărată

Ți se pare sexy dacă ajută la treburile casnice? Vi se pare „unsexy” când folosește toaleta cu ușa larg deschisă? Vorbește despre ce înseamnă în mod specific să-l „păstrezi sexy” în relația ta. Fii uimit, fii umor, inspiră-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *