6 sfaturi pentru a menține o relație la distanță

1. Comunicarea eficientă este cheia

Dacă doriți să mențineți o relație la distanță, asigurați-vă că comunicați corect cu partenerul dvs. Salutați-vă reciproc „bună dimineața” și „noapte bună” în fiecare zi și acordați timp pentru a vorbi în fiecare zi.

Păstrați-le la curent cu evenimentele din jurul vostru în timpul zilei, cu excepția cazului în care activitatea cu care sunteți implicat nu vă poate permite să faceți acest lucru. Acest lucru păstrează prezența reciprocă intactă și nu este complet absentă. Acest lucru este esențial pentru a-ți face partenerul să știe că ești cu adevărat implicat cu ei.

Dacă doriți să vă susțineți jocul, vă puteți trimite din când în când imagini, clipuri audio și scurte videoclipuri. Depunând eforturi de acest gen, îl faci pe celălalt să se simtă iubit și atent. Nu vor ajunge să simtă atât de mult absența ta.

A putea să îi spui celeilalte persoane cum te-ai simțit pe tot parcursul zilei s-ar putea să sune un pic clișeu, dar este cel mai bine pe care l-ai putea face. Dar da, nu-i forțați să știe TOTUL. Dar asigurați-vă că împărtășiți cu ei aproape toate experiențele zilnice.

2. Faceți lucrurile împreună.

În zilele în care nu sunteți amândoi implicați în muncă, încercați să faceți lucruri similare. Dacă săptămâna este încărcată de muncă, băieților vă puteți stabili timpul pentru a face lucruri similare în sfârșit de săptămână. Recomandați-vă reciproc cărți, emisiuni TV, filme, muzică, știri etc.

Când citiți, urmăriți și ascultați aceleași lucruri, veți avea mai multe subiecte în comun despre care să vorbiți. Acesta este un bun pentru a crea unele experiențe comune, chiar dacă trăiți separat. Când ați împărtășit experiența, conexiunea va fi excelentă.

Conexiunea este adezivul care menține relațiile unite odată ce le-a pierdut, vibrațiile încep să încetinească. Dar odată ce partenerul tău se poate relaționa cu aproape tot, atunci relația va avea o legătură excelentă.

Vezi – 4 moduri de a-ți lumina relația

3. Dirty Talk ajută

Când o relație a cunoscut sex înainte și brusc se oprește din cauza distanței, poate deveni stâncoasă pentru ambii parteneri. Acesta este motivul pentru care trebuie să vorbiți murdari uneori pentru a calma tensiunea sexuală din relație.

Tensiunea sexuală este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante lucruri dintre cupluri. Dorința sexuală este ca o legătură care împiedică ambele părți să se intimizeze cu o altă persoană. Unii oameni încă te vor iubi, dar vor avea nevoie de satisfacție sexuală dacă sunt refuzați prea mult timp.

Păstrați comunicarea aburitoare cu imagini și apeluri video. Acest lucru va ajuta la calmarea tensiunii sexuale pe care partenerul dvs. ar putea să o experimenteze.

4. Fii adevărat și cinstit

Acest lucru este foarte important într-o relație la distanță, dacă partenerul tău consideră că ești necinstit, atunci veți începe să aveți probleme de încredere. Acest lucru poate duce la presupunerea de a înșela. Vorbește despre sentimentele tale de teamă, nesiguranță, gelozie, apatie, de orice fel.

Dacă încercați să vă ascundeți sentimentul față de partenerul dvs., acesta poate începe să vă mănânce și într-o zi veți revărsa dincolo de control, astfel încât, cu cât începeți mai devreme să vă faceți cunoscut partenerul, cu atât mai bine începeți să cimentați relația.

Nu încercați să vă ocupați singuri de lucruri. Fii deschis și sincer unul cu celălalt. Lăsați partenerul să vă ajute și să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie. este mai bine să priviți problema în etapa inițială decât să o dezvăluiți numai când este prea târziu.

Cunoașteți-vă programele.

Spuneți partenerului dvs. când se modifică programul dvs. Informați-i despre modificările în detaliu, astfel încât să nu simtă că oferiți scuze. Este util să știți când cealaltă persoană este ocupată și când este liberă

Pentru a ști când să-ți suni partenerul. Dacă nu știți programul partenerilor dvs., acest lucru vă poate determina să îi sunați la ore ciudate. Nu va fi o idee bună să renunțați la apeluri sau să aveți nevoie de atenție atunci când sunt la întâlniri.

De asemenea, este esențial să cunoașteți evenimentele minore și majore care se întâmplă sau care urmează să se desfășoare în viața lor, astfel încât să vedeți o modalitate prin care puteți avea impact, poate ajuta planificarea evenimentului sau trimiterea unui cadou va ajuta la menținerea relației.

Trimiteți cadouri la întâmplare

Îți poți surprinde partenerul cu cadouri din când în când. Cadourile sunt o modalitate de a-ți arăta aprecierea partenerului și de a le spune că le prețuiești. Puteți să vă lăsați în magazin și să le trimiteți un cadou pe care știți că îl vor iubi.

Vezi și -8 Sfaturi solide pentru o relație dulce

Vizitați-vă reciproc

Planificați vizite interschimbabile. O lună ar trebui să fie rândul lui, în timp ce următoarea este rândul ei. Faceți din asta un trafic, deoarece absența îndelungată și pierderea contactului fizic pot fi o fundătură pentru relații. În orice lună în care nu o puteți face, asigurați-vă că petreceți un timp mai lung data viitoare când o veți realiza.

Aceasta este totul despre dragoste și a rămâne departe unul de celălalt pentru o lungă perioadă de timp este o idee foarte proastă. Va veni un moment în care apelurile și textele vor deveni plictisitoare, doar prezența fizică poate aprinde scânteia,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *