5 moduri de a evita durerea într-o relație

Unii spun că a evita sfâșierea inimii înseamnă să nu-ți deschizi inima niciodată pentru nimeni, dar aceasta este o parte distructivă de urmat. Suntem ființe umane cu sânge care curge prin vene. Suntem obligați să prindem sentimente pentru oameni. Acest lucru s-ar putea dovedi fericit și se poate termina și în dezastru.

Nu ai intrat niciodată în relație ca să te rănești. nu ai știut niciodată că evenimentele se vor acumula până la timpul tău. Vă pot asigura că este mai bine să fi iubit și a pierdut decât să nu fi iubit niciodată. Acest articol vă va ajuta să nu vă mai rupeți inima niciodată.

1. Investeste in tine.

Este mai bine să fii stabil în carieră și financiar înainte de a intra în orice relație. Acest lucru vă va pune într-o poziție de forță în orice circumstanță. Dar dacă nu este cazul, asta nu înseamnă că nu ar trebui să te îndrăgostești.

Nu vă lăsați lăsați de vreo relație pe care o veți putea îngriji. Nu uitați că nimeni nu dorește să se stabilească cu o răspundere. Investiți mai mult în carieră și deveniți o persoană irezistibilă pentru el / ea.

Acest lucru vă va oferi stabilitate oricând relația se blochează. Este mai bine să ai ceva la care să te poți ține decât atunci când nu ai deloc nimic. Când veți prospera în carieră și din punct de vedere financiar, veți trece mereu la nivel emoțional.

Dragostea este grozavă; este un sentiment minunat, dar nu ar trebui să fie singurul lucru din viața ta. Păstrează-ți hobby-urile, interesele și urmărește-ți propriile vise, pentru că ești mai mult decât cealaltă jumătate a unei relații. Viața ta este a ta și, atâta timp cât nu pierzi niciodată din vedere, vei avea mereu altceva pe care să te concentrezi, dacă dragostea nu funcționează așa cum ai sperat.

CITESTE MAI MULT: Sfaturi pentru întâlniri uimitoare – Distrează-te cu partenerul tău

2. Nu te grăbi în lucruri.

Nu vă grăbiți lucrurile în nici o relație, faceți-vă propria parte care este necesară pentru a consolida prietenia înainte ca romantismul să înceapă. Lucrurile se pot întâmpla atât de repede, dar fă-ți timp pentru a fi sigur că sunt autentice și pentru a nu face să crezi.

Dacă treci de la primul sărut, la mutarea cu el, în câteva zile, probabil că vei fi foarte dezamăgit. Ideea romantismelor în vârtej sună minunat, dar rareori merg la distanță. Dacă el este cu adevărat Cel, atunci nu-l va deranja să luați lucrurile încet la început.

Nu fiți în categoria persoanelor care doresc să experimenteze din nou dragostea atât de rău încât ajung să se implice cu toți oamenii greșiți. Pot Deși este important să mergi mai departe și să fii în preajma altor persoane, ferește-te de întâlnirile cu recuperare.

Întâlnirile cu rebound sunt atunci când sari într-o nouă relație fără să cunoști persoana în speranța că această nouă relație îți va vindeca inima frântă. Din păcate, întâlnirile cu recuperarea rezultă, de obicei, într-o altă despărțire și mai multă inimă.

3. Nu supra-analizați.

Unii oameni (și poate că sunteți voi) locuiesc la mare distanță. Ei petrec ore întregi analizând până la ultimul detaliu despre relație. Supraanaliza unei relații rupte duce doar la confuzie, depresie și o pierdere masivă de timp.

Acești oameni ajung întotdeauna să se confunde și să ajungă la o concluzie greșită, deoarece nu pot privi situația într-un mod echilibrat. Ei ajung fie să se închine fostului lor, fie să îi urăsc pentru ceea ce s-a întâmplat. Odată ce v-ați gândit la ce a mers prost cu relația și ce a fost bine în legătură cu aceasta, lăsați-o să plece sau vă veți provoca dramă și durere de inimă inutile.

4. Nu oferi unui bărbat sau unei femei totalitatea inimii tale.

Dumnezeu ar trebui să fie temelia tuturor relațiilor voastre. Dă-i lui Dumnezeu totalitatea inimii tale. Iubește acea persoană, dar pune-l pe Dumnezeu pe primul loc. Dacă îți construiești temelia în Dumnezeu chiar și atunci când toată lumea te părăsește, el va fi mereu acolo pentru tine.

Nu cădea neajutorat într-o relație, amintește-ți întotdeauna că ai fost fericit înainte de relația respectivă. Fericirea și bunăstarea voastră nu ar trebui să depindă de nimeni.

Când cineva pe care îl iubești te respinge, este ușor să reacționezi excesiv. Durerea și confuzia cauzate de o despărțire vă pot determina să faceți aproape orice pentru a vă întoarce bf / gf sau poate pentru a vă răzbuna pe fostul dvs. provocându-le durere. Deci, asigurați-vă că vă gândiți de două ori înainte.

5 Afecțiunea nu este niciodată suficientă.

Afecțiunea este elementul principal în dragoste, dar dragostea este mai mult decât a avea o afecțiune profundă pentru cineva. De asemenea, nu vă bazați relația pe sex. Înțelegerea, compatibilitatea, înțelepciunea, răbdarea și toleranța sunt la fel de importante. Nu credeți oamenii din cuvintele lor, lăsați-i să câștige încrederea voastră și să se dovedească în lucruri mărunte.

Nu te întâlni cu oameni distructivi. Când semnele negative sunt mai mult decât semnele pozitive. Este mai bine să vă retrageți inima înainte de a se „rupe”. Unele relații pur și simplu nu merită drama. Vă puteți salva multă durere dacă vă angajați să vă întâlniți doar cu oameni care sunt stabili și care au actiunea lor împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *