4 obiceiuri care distrug relațiile și cum să le depășești

4 obiceiuri care distrug relațiile și cum să le depășești

Gândurile noastre duc la obișnuință, iar obiceiurile duc la caracter, iar caracterul nostru determină cine suntem. Caracterul nostru este ceea ce determină și influențează acțiunile noastre în timp. majoritatea obiceiurilor sunt utile, în timp ce restul nu. Pe măsură ce intrăm în relații cu oamenii, purtăm aceste obiceiuri în relație.

Aceste obiceiuri determină dacă relația voastră va rezista și va rezista testului timpului. În acest articol vom lua în considerare primele 4 obiceiuri negative care distrug relațiile. Ulterior, vă vom oferi soluții pentru a vă ajuta să depășiți aceste obiceiuri dacă le aveți.

Toată lumea este susceptibilă la aceste obiceiuri, indiferent dacă sunteți căsătorit, logodit, întâlnit sau celibatar, nu sunteți imuni la obiceiurile proaste pe care s-ar putea dezvolta în mod inconștient dacă nu le verificați. Șansele sunt că ați putea fi vinovat de una sau două dintre acestea. Cu toate acestea, permiteți-ne să intrăm în detalii și să aducem soluții pe calea dvs.

 

Există multe obiceiuri care pot distruge relațiile, dar am ales să vă aducem doar 4. Credința noastră este că, dacă ai putea rezolva aceste 4, ești deja într-o fericire de relație. Ați auzit de „Fericire pentru totdeauna …?”

Obiceiuri # 1 – Implicarea terților

Ați auzit vreodată spunând că „relațiile implică 3 persoane – Dumnezeu și voi doi?” Ai citit bine. Relația este între doi adulți care acceptă. Ca atare, problemele legate de relație trebuie tratate de către cei doi parteneri implicați.

Devine periculos atunci când tu sau partenerul tău aduceți „influență exterioară” pentru a vă stabili relația. Este un obicei periculos să alergi întotdeauna către membrii familiei, prieteni și o altă forță externă pentru a rezolva problemele relației tale.

Pentru a depăși acest lucru, tu și partenerul tău trebuie să fiți de acord cu privire la cine vă va soluționa problemele (dacă scapă de sub control). Ar putea fi pastorul, mentorul sau oricine pe care sunteți de acord să îl aduceți. Oricine alegeți, trebuie să fie cineva cu care amândoi sunteți de acord, unul cu caracterul și competența necesare pentru a vă ajuta.

Obiceiuri # 2 – Aducerea la lumină a problemelor anterioare

Se spune că neînțelegerile, atunci când sunt tratate corespunzător, pot fi o binecuvântare deghizată în relații. Cu toate acestea, majoritatea partenerilor se referă întotdeauna la probleme anterioare atunci când au o neînțelegere. Odată ce i-ai jignit, ei îți reamintesc cum ai făcut ceea ce în trecut. Unii ar cita și datele și locurile. Acesta este un ucigaș de relații.

Orice v-ați stabilit înainte nu trebuie reluat. Este deja trecut și ar trebui lăsat în trecut. Dacă întâmpinați dificultăți în a vă cere scuze partenerului, poate fi necesar să citiți cum să vă cereți scuze în mod eficient.

Obiceiuri # 3 – Să ne luăm reciproc pentru acordat

Viața este o astfel de ironie: oamenii apreciază ceea ce au doar atunci când o pierd. Acesta este un obicei foarte ușor de alunecat dacă aveți o relație de mult timp. Trebuie să uiți sacrificiile pe care le-a făcut unul pe celălalt pentru a te aduce acolo unde ești în prezent. Ca efect, râzi de ei când îți spun ceva serios.

Acest lucru se datorează faptului că știi „el / ea va ierta; ea iartă mereu ”etc. În momentul în care începeți să vă luați reciproc de la sine, începeți să vă pierdeți angajamentul și concentrarea. Partenerul tău va deveni ca „orice altă persoană”. În consecință, îi iei ușor pe ei și pe cuvintele lor. Acest lucru trebuie evitat.

Obiceiuri # 4 – Lipsa de apreciere / complimente

Ultimul dintre primele noastre 4 obiceiuri negative care strică relațiile este lipsa de apreciere. Ce este uleiul de motor pentru o mașină, așa este aprecierea pentru un om. Oamenii sunt conduși de apreciere. Cu toții prosperăm. Luați aprecierea de la un bărbat, îi negați vitalitatea.

 

Multe relații sunt slăbite astăzi de lipsa de apreciere. Eforturile mici, dar consecvente ale partenerului tău, trebuie apreciate. Nu luați niciodată acțiunile lor de la sine. Aflați cum să spuneți „mulțumesc”, „faceți o treabă frumoasă, având grijă de copii”, „fără să plătiți factura, nu știu ce făcusem”. Cuvinte de acest fel au felul său de a ridica oamenii și de a-i menține motivați să facă mai mult.

Obiceiurile de mai sus și sfaturile despre cum să le depășești sunt menite să ajute la o relație stabilă care îți va aduce bucurie și fericire. Amintiți-vă că există multe alte obiceiuri pe care le afișați partenerului dvs. s-ar putea să nu le placă, este de datoria dumneavoastră să fiți sensibil să știți ce își doresc. În măsura în care încerci să fii iubitul perfect, nu uita să fii tu însuți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *