4 moduri de a vă lumina relația

4 Way to Light Up Your Relationship

Evident că majoritatea relațiilor se bucură de cele mai fericite momente din timpul „lunii de miere”. Cu toate acestea, specialiștii din ultimii ani și-au concentrat atenția asupra detectării motivului pentru care cuplurile, în special cele care au fost împreună de mult timp, ajung să se despartă în termeni incitanti.

Așa cum prevăd mulți oameni, împărțirea relațiilor are loc din cauza lipsei de îngrijorare și atenție. Potrivit unui expert în relații din L.A, Rob Weiss, el a declarat că, în monogamie, condimentarea lucrurilor va avea în mod constant legătură cu consolidarea curiozității.

Pe baza acestei noțiuni, diverse cercetări au ajuns, de asemenea, la afirmarea faptului că a face lucruri noi și energizante împreună, cum ar fi exerciții și antrenamente care vă accelerează impulsurile pentru a emula reacția corpului la ocuparea în cameră, este cu siguranță una dintre modalitățile de a vă condimenta relație trecătoare.

Cu toate acestea, dacă nu aveți nicio intenție sau oportunitate de a parașuta împreună (lol), există alte modalități, enumerate mai jos, care vă vor arăta cum să vă luminați relația.

1. Păstrează o nuanță de mister

Nu este o veste că atunci când tu și partenerul dvs. rămâneți împreună, o mulțime de lucruri încetează să vă mai uimească sau să vă surprindă în legătură cu acestea. De aceea, de aceea trebuie să exercitați o formă de separare. Sleepover-urile sunt OK, dar coabitarea poate fi dăunătoare în anumite privințe.

Potrivit Bloggerului Joanna Goddard, ea explică faptul că întâlnirea cu partenerul ei pentru cină la cafenea pentru cină, spre deosebire de faptul că nu se pregătește cu partenerul ei acasă înainte de a se muta la cafenea, condimentează lucrurile de la întâlnire. Rob Weiss a clarificat această noțiune afirmând că ideea de sub acel vârf este simplă.

El a adăugat în continuare că „în cazul în care stau cu tine și te privesc cum te îmbraci și îți mirosi mirosul în timp ce ne îndreptăm spre cafenea, în acel moment nu mai rămâne curiozitate când ne-am prăbușit la cină.

Cu toate acestea, cu ocazia să apari și nu am cea mai nebună idee cu ce porți și nu ți-am văzut toate zilele, în acel moment am o altă experiență cu tine. În plus, se animă în lumina faptului că trebuia să iau totul în dublu. ”

2. Angajați-vă în orice nou împreună

Potrivit dr. Erica Slotter, educatoare asociată cu știința creierului la Villanova, „în momentul în care afirmăm„ Faceți lucruri noi energizante împreună ”, specialiștii nu înseamnă cu adevărat lucruri scandaloase, precum parașutismul sau călătoria la Bali”. Faptele cum ar fi gătitul, luarea unei clase sau încercarea împreună de o varietate de jocuri funcționează în totalitate.

3. Încearcă să nu subestimezi puterea atingerii

Nu trebuie să fie nimic clinic, sexual sau rafinat, ca un masaj. Tot ce poate fi este doar lucruri precum menținerea mâinilor împreună și boom, treabă!

Potrivit unui clinician Standford, Emma Seppala, ea a afirmat că „Cercetările privind relațiile pe distanțe lungi și ceea ce le menține sclipirea vie arată că căldura fizică este numărul unu.

De asemenea, nu este pur și simplu sex. Îmbrățișarea, sărutul și diferitele tipuri de prietenie fizică ajută la menținerea vieții, în orice caz, atunci când există diferite probleme cu care se confruntă relația. ”

4. Nu rezista bunătatea

Emma Seppala a afirmat că “Cercetările arată că calitatea pe care cei doi o consideră cea mai atrăgătoare este bunăvoința. Este posibil să nu pară atractiv, totuși este.” Oricât de nesemnificativ ar fi, arătând apreciere chiar puțin, pentru acțiuni precum obținerea acelui cappuccino sau prepararea vaselor după ce gătește, ajută la construirea unei relații puternice și pline de viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *